Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg under maj 2009

Av Pernilla - 11 maj 2009 18:25



Idag bokade Elin och jag biljetter till PINK 11 November i Globen.

Denna häftiga brud är en inspiration. Hennes texter är verkligen underbara på alla sätt och vis! Och hennes grymma attityd och hennes diciplin till träningen. Obeskrivbart!

Kommer att bli grymt!

Av Pernilla - 10 maj 2009 13:07

Jaaaa, vilken jävla kväll då!

Vi kom iväg lite sent...va i stan efter 12 nångång....Hade bara druckit 3 öl vid den tiden och va inte ens påverkad så målet va för det första att ta ut pengar när vi kom till Medborgarplatsen sen pissa o sen dricka lite drink...mmm White Russian! Mumma!!


Jaa, in på GK for vi o drack som fan gjorde man. Den första White Russian drog jag i mig farligt fort, även den andra, den tredje och den fjärde...

Femte fick jag även i mig fort men den sjätte blev liter jävligare, efter halva slog det till i skallen, rejält. Jävlar alltså, hela dansgolvet blev som Lusthuset på Grönan.


Jea, nästa gång, snälla se till att jag inte dricker så jävla snabbt, har fan ingen kontroll på drickandet när man kommer igång alltså, galet!


Jaa o där dog kvällen för min del.

Men innan dess hade vi fan grymt skoj, än fast det inte fanns direkt nå karlar att spana på, inte ens ungkötte va nåt. Skandal!

Kan ända hända att man levde hoochie mama livet vid bardisken och att mina händer va nånstans där de inte borde va...Minnet sviker, tack gode nån!!


När Jea o jag lämnar GK o lyckades gå runt kåken o sen ner i tbanan med mycket hjälp av Jea...Mina ben ville inte riktigt bära mig eller gå rakt.

Riktig fjortisfylla...Illa vill jag lova. Det va länge sen som fan som jag va så där full.

Åkte iaf till Slussen där Jea klev av för att fortsätta sin resa till Gurraberra.

Jag försökte i lugn o ro med blicken extremt fokuserad på sätet att fortsätta min resa till tcentralen för att sedan med många om och men försöka ta mig ner till Spår 11.

Där nere står det fanimej 10 vakter o jag hajar till och går runt bergsväggen istället för att gå på perrongen, då hade jag väl inte fått åka hem iaf...

Lyckas ta mig till min sida av perrongen med extremt stabila steg..haha...

2 min tills Akalla tåget kommer....ooo äntligen!!

Lyckas ta mig på och sätter mig längt fram i tåget, fokuserar blicken på killens jeans som sitter mitt emot mig och försöker slå igen ögonen och det gick fan bra.

Nån gång under resan hemåt så lyckas jag alltså somna för jag vaknar av att de som sitter bredvid mig, samma kille och hans tjej o polare sparkar till mig på foten. Jaaaa jag är vaken, halvt skrek jag och ryckte till.

De frågade vart jag skulle av och jag sa nåt med jaa, inte än iaf, ska till Akalla...Jaa okey sa dom, försök att inte somna. De klev av och jag slog igen ögonen igen, men somnade inte iaf. Jag blundade mest för att koncentrera mig.


Jaa, jag lyckades komma hem, slet av mig skorna på vägen o snackade med Jea i tele hela vägen. Va lika bra de, fick till o med hjälp med att få upp dörren till källaringången så jag kunde ta hissen upp sen. Tack grannen från ingången bredvid.


Idag är ingen bra dag för fröken Pernilla Svensson vill jag lova.

Hur mår ni idag? Hoppas ni hade en mycket trevligare lördag natt! :)




Av Pernilla - 8 maj 2009 19:56

I torsags gick jag på "Hjälp på väg" kurs.

Den började 8 men jag va där 07:20 jobbigt nog, det va bara jag och städerskorna där. hehe!


Det va inte alls många där 07:50 heller..en handfull personer ungefär...

Till slut kom en kvinna fram till mig o en jobbarpolare som va i Kista en sväng och frågade oss vilken kurs vi skulle till och förklarade sedan att han skulle bli sen för att hans ena däck hade blivit sönderskuren i natt.

Jahaa..."Jaa bara det inte är nån jäkla skåning" sa jag och hon drog värsta leendet och tog mig på axeln och sa " Jooo men han är ju det" och brast ut i skratt. "Jaa men då får ni fan skaffa en översättare, för jag fattar ju inte vad de säger, rena danskan i mina öron" och de flesta i lokal som dessutom hade blivit betydligt mer än en handfull hört och skrattade.


Vi gick iaf in i lokalen och fyllde i lite uppgifter på ett papper sedan kom skåningen inrusandes och började mala på, jag hörde nåt med däck iaf...

Men rolig va han iaf. En norrlänning o en skåning..jaa jag tror inte vi förstår varandra riktigt. Men det gick bra till slut, efter man lyssnat ett tag och försöker förstå gröten då äre ganska lugnt.


Vi va enbart 4 st på denna kurs, minsta antalet hittills iaf för min del, va ganska skönt faktiskt. Allt flöt på bra och kursledaren skulle vara i Upplands Väsby och fixa däcket 15:30 och detta uppskattades av alla kan jag lova. Det är inte det roligaste för oss som rör på oss hela dagarna att sitta inomhus i en liten men fin lokal o häcka. Röven somnar efter ungefär 1 timme, sen ryggen efter 1h 15 min sen går det bara utför efter det. haha!


Vi fick en kartong med en "docka" i som hette MiniAnne.

Jaa helt seriöst fick vi en halv docka iaf...Och den skulle vi öva HLR på.

Jaa vi ställde oss alltså på knä efter vi blåst upp denna docka med 3 djupa andetag och började trycka den på bröstkorgen som bestod av en hård platta som skavde som satan på handloven. Och sedan blev det hångeldax med Gösta som jag döpt min docka till.

Det såg så grymt komiskt ut när 3 vuxna karlar står på knä med deras MiniAnne framför sig och de böjer sig framåt, tar tag i dockans huvud och täcker stackars dockans mun med deras så jag började as garva helt okontrollerat. Kunde inte sluta, så jag låg på golvet o skrattade som fan o kunde inte alls fokusera på att lyssna på damen i videon som berättade nästa steg.

Men till slut lyckades jag kontrollera mig och hånglade upp dockan själv.


Så det va ju alltså som det att vi fick denna docka, "Men va faan, jag ska ju åka kommunalt hem" sa jag o tittade på förpackningen....

Men det gick så fint så..hade till o med fundering på att ta upp Gösta, blåsa upp han o hålla han i..nää hand hade han ju inte...men om halsen då...hehe!


idag skulle jag egentligen efter jobbet ha tagit mig till stan för att träffa Jeanette för några öl men så fort jag kom hem, hällde upp en fil tallrik och satte mig i soffan blev jag as trött och ryggen gjorde sig påmind...Oxå va jag tvungen att duscha o handla middag innan jag åkte in så vi avbokade det och satsar på en helkväll imorrn istället!


Vad ska ni göra i helgen?





Av Pernilla - 6 maj 2009 18:55

Alltså denna vecka har sedan måndag morgon 06:30 varit emot mig.

Allt har gått åt helvette hela veckan. Inget har gått som jag vill alls, allt blir bara skit o pannkaka hela tiden.

Inget funkar med planeringen, maskinisten ska lägga sig i allt o försöka planera och det driver mig till vansinne.

Folk terroriserar mig och jag bara skriker o använder hemska ord som säkert sårar. Men va fan jag orkar inte vara världens lyckligate dagarna i ända och alltid bjuda på ett leende bara för att gubbarna vill det.

Jag har fan mina dåliga dagar jag oxå, och just denna vecka blev alla dagar dåliga.

Ont i ryggen, nacken och massa annat skit.

Och nää ingen mens denna vecka..Otroligt va?


Nämen det känns bara lite för mycket ibland när folk förväntar sig att jag alltid ska vara glada, pigga Pillan med ett stort leende på läpparna.

Är jag inte det så har nåt hänt..Men nää så är ju inte fallet.

Det har ösregnat o jävlats idag precis när det är så jäkla bråttom att sätta tätningsmattorna på sulor/pelare/plintar/väggar.

Regn och sätta mattor går inte alls ihop. Det går inte alls!


Och liksom på toppen av allt så kan vu ju börja ta inträde på Etapp 1 i Kista!

Jaa, vi kanske är apor, älgar eller något exotiskt djur från Tanzania inte vet jag. Men intressant är det iaf tycker folket som fan antingen måste vara arbetslösa eller ha grymt långa luncher som hur länge som helst kan stå o glo ner i våran grop. Jag blir sååååå less ibland på detta folk.

Visst kan jag tänka mig att många kikar ner o bara kollar läget men att stå där o hänga i staketet i flertal minuter är riktigt irriterande.

Man känner alla blickar, man känner sig utstirrad och det stör!


Nää i badet nu med min hemska rygg.

Vill begrava mig i choklad o nån mysig film i helgen.

Nån som gör mig sällskap o vill höra mer på mitt gnäll?


Av Pernilla - 3 maj 2009 21:16

Min nya favoritlåt.

Otroligt sensuell röst karln har.


Lyssna och njut!

Av Pernilla - 3 maj 2009 13:48

Igår va en väldigt fullspäckad dag för stackars Pillan! hehe

13:30 bar det av från Centralen till Uppsala för en ritkigt mysig eftermiddag/kväll med moster Pling Pling, morbror GPS, kusin Emma och vän Katrin.

Det blev lite sightsing i Uppsala, tittande och aningen mer förstående av ungkött, god middag, grymt sällskap, några öl och en jäkla massa skratt!

Underbart!

21:09 bar det av från Uppsala till Estocolmo igen för en helkväll med Jeanette.

Det bar av direkt till Göta Juck för en aningen seg start på kvällen med tanke på att mina ögon höll på att falla igen på tåget hemåt.

Men sedan blev det lite White Russian istället för öl och lite mer folk så då ökade röjandet på lite mer.

Sen efter nåt klockslag, då en full, svettig men ack så grym människa klev fram, dansade arslet av oss till en 60tals låt då jävlar blev det röj i elitklass.

Vi dansade o hade så grymt roligt, svetten rann, jag konsumerade nog upp hela servettförrådet på Göta Källare.

Kom hem efter 4 tiden...Trött o jävlig.

Hade dock ett väldigt trevligt samtal med en afrikansk tjej på perrongen och till Solna Centrum.

En av grabbarna på Göta Juck knackade mig på axeln när jag skulle ner till spår 10,11 så jag surrade även en hel del med han och rådde han att inte svara "Petra" i telefon. haha!


Nää fan alltså en riktigt grym kväll, Jea!

Vad hade ni för er i helgen??

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards