Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 15 juni 2007

Av Pernilla - 15 juni 2007 16:38

Ännu en arbetsvecka avverkad.


I veckan här så har vi hyrt in ett danskt företag som kör styrdborrning.

Alltså de har en maskin med en borr som borrar sig under jorden, när borren kom upp på andra sidan rondellen så krokades rören på 150 meter fast och borren körde sakta men säkert tillbaka och röret kom ut på andra sidan. Så enkelt egentligen. Ganska häftigt att skåda måste jag säga.


Igår var ingen bra dag för mig alls. Hade huvudvärk mest hela dagen. Mensen kom dessutom så krämporna i magen hindrade mig från att göra en del saker, måste fan kolla upp mig på kvinnokliniken.

Migrän fick jag när jag steg ur bilen i garaget, gick i slowmotion hela vägen till lägenheten, stödde mig på Conny. Hade så grymt ont så jag gick o la mig när jag kom hem.

Men Ingemar Stenmark muntrade upp min dag iaf. Såg Tobbe Blom(trollkarlen)på Preem förra veckan, han hade tvättat bilen på solnavägen, på exakt samma ställe stod Ingemar Stenmark med sin fina nytvättade Audi igår. Kändisställe, haha!


Conny stack iväg o partajde med sina arbetskamrater alldeles nyss. Kevin åkte till mamma sin och jag sitter hemma o dööar.


Imorgon ska Conny och jag iväg till Jysk o beställa en ergonomisk säng med sån där motor så man kan lyfta både huvud- och fotändan.


På söndag ska jag på konsert på Debaser, Medis och se Cut Lips. Tjejen som flyttade in ovanför oss har en brorsa som är trummis i det bandet, lite Guns´N Roses stuk, så det ska bli skoj. Trött kommer jag tyvärr att vara, de börjar tydligen att spela 21 på söndagkvällen...Puh...


På Onsdag ska jag, Mats(platschefen), Mats och Johan(verkaren) åka båt med Peab 7472 till en skärgårsö och köra 5 kamp och dricka öl. Ska bli skitskoj. Sedan jobbar vi torsdagen till 1 sedan är det midsommar.


Vi sticker ner till landet(till Connys päron)på torsdagen och stannar där över helgen. Partaj hela veckan! haha!

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards