Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 17 september 2007

Av Pernilla - 17 september 2007 18:20

Alltså jag blir så grymt less på den andra lärlingen på mitt jobb.

Första dagen pratade vi på som bara den, han frågade en massa saker om mig o mitt liv o allt sånt o jag svarade som vanliga människor brukar göra.

Sen frågade han hur gammal min sambo var och jag svarade.

O fan fick värsta anfallet o började skrika äckel o allt förbannat.

Skit ner dig tänkte jag o gick.


O han har fortfatt hela veckan o hela kursen o imorse va det samma visa. Nu idag blev jag ordentligt less när han i ett samtal med sina vänenr hade tagit upp mig o Conny som prakexemplar för snuskgubbe. Då jävlar blev jag riktigt förbannad. Först förklarade jag med nån sorta behärkning(tror jag)att förhållandena i Hollywood inte är samma som IRL och att Conny och jag har saker och ting gemensamt, varit tillsammans under en längre tid och älskar varandra..HUR I HELVETTE FÅR DU DET TILL SNUSKGUBBE? bärjade jag skrika och kände hur extremt upprörd jag blev.

Sen dess va han tyst!! Men då istället har han gått runt o trott att jag varit sur hela dagen bara för att jag är fokuserad på jobbet och ber han göra saker..typ som att JOBBA! Jag är verkligen ingen långsur människa så jag avreagerade mig sen var det klart..ut o jobba!


Så han har fjäskat o fjantat hela dagen..blää!


Jaja, människorna i norra stockholm är nog fan lite bonniga! Mer bonniga än norrlänningarna, helt klart! Mer tröga o trångsynta!


Jag hoppas verkligen för hans skull att han har lagt detta på hyllan nu annars kan han hemskt gärna få sig en avhyvling till, inte mig emot, jag känner mig på hugget!!!

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards