Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 8 maj 2007

Av Pernilla - 8 maj 2007 19:26

Första dagen på Peab:

Kom till jobbet ungefär klockan 6, stapplade in i kojan och hälsade på Mats(platschefen), Johan(arbetsledaren), Mats, Stefan(anläggarna) och Fredrik(gräsmaskinisten). Satte oss ner och drack lite kaffe, de var ganska tysta och vågade knappt titta på mig, helst inte Fredrik. Sedan bytte jag om i kojan med gubbarna där, trodde de skulle tuppa av av ren pinsamhet, haha! Vi gick ut och jag stod bara o tittade på deras arbete hela dagen. Hade så jäkla ont i ryggen när jag kom hem så fy sjutton. Att stå en hel dag är inte roligt kan jag lova.


Andra dagen:

Grabbarna hade slappnat av lite mer idag, de var inte lika högröda i ansiktet när jag bytte om, haha. De skojade lite mer och vågade använda ord som Fan, satan, jävlar och skit. Man är ju lite tillbakadragen nu så här i börjar, både gubbarna och jag. Man testar ju varann och kolla vad man är för typ liksom. Men det är som det ska. Idag har jag fått hjälpta till en hel del. Skottat fram kablar efter maskin, skarvat elkablar, kollat hur man bilar ett hål i en brunn, hjälpt till att spärra av ena vägfilen osv. Det var så himla roligt att de tror på mig redan andra dagen att göra saker. Johan sa i början att han inte ville att jag skulle göra så mycket utan mest titta på men gubbarna tycker annorlunda, haha.

Maskin grävde bort ett lager med grus under en sträcka på ca 10 meter, 1 meter efter honom, bakom skopan gick jag och grävde fram kablarna själv, utan nån hjälp. :)


Det här jobbet är definitivt gjort för mig, passar mig som handen i handsken som många skriver i sina CV´n.

Man få vara ute hela dagarna och mysa på, när det är fint väder förståss, annars är det jaa, lite drygt, som regnet som kom första dagen. Härliga gubbar, man får skita ner sig och ta i och jobba med kroppen. Helt jävla underbart säger jag bara!

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards