Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 28 mars 2010

Av Pernilla - 28 mars 2010 20:36

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=e2zzFXsE2iSRSdH9cdn32Qtc#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_e2zzFXsE2iSRSdH9cdn32Qtc.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=e2zzFXsE2iSRSdH9cdn32Qtc#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Av Pernilla - 28 mars 2010 16:37

Ojoj vilka dagar jag haft. Fullt upp.

Gjorde iordning smörgåstårtan och gjorde after eight grädden på fredag kväll.

Däckade i sängen tidigt den dagen vill jag lova, och så klart vaknade jag tidigt, kl 7 slog jag upp dasslocken men drog mig en halvtimme sen va det dax att börja med alla dagens sysslor.


Mitt i allt bakande så kom jag på att handvispa 8dl grädde kändes jävligt tungt om inte helt omöjligt, så jag åker i ilfart till Media Markt för att köpa en elvisp i chiliserien såklart. Hem, vispa grädden i med gelatin och dekorera tårtorna sen åhh äntligen...Tog en smörgås med keso och hamnade framför datorn, PLING på dörrklockan.


Shiiiiiit! Inte hunnit duscha ens...Med linne o Jeans utan bh så öppnar jag dörren...Där står Emelie och ser så himla glad ut. hehe.

Jag mest bara irrar runt som en dåre och försöker röja undan lite o försöka sätta på mig en bh...Sen kaffe?Tårta?


Jag fick en så himla fin present av Emelie.


   


Sen kommer familjen Groda och de får såklart tårta och kaffe. Och jag två rabarberpajer och:

       

Så himla omtänksamma människor. Det blev ett himla ståhej när Grodan inser att mitt kylskåp står snett. Dörren står i princip ihjäl en när man öppnar den.

Så det blev operation fixa Pillan kylskåp och skåpet ovanför fick jag uppmonterat 3-4 cm ovanför kylskåpet. Det stod på kylen förr, inte bra.

Tack familjen Groda!


Sen kom Jeanette och hälsade på, även hon gillade tårtorna skarpt. Och som tack för tårtorna fick jag ett presentkort på KICKS av henne. Sedan drog vi till Pizzerian för att få i oss lite mat, jag va såå himla hungrig.


Sen va det bara att skynda hem o äntligen kasta sig i duschen för att sen ta emot Cherstin och Jimmy. De ringde 2 sekunder efter jag kommut ur duschen.

Det blev massa snack och så himla mycket skratt sen åkte jag med dom på tbanan, skulle ju till Emelie på förfest.


Efter förfesten blev det taxi till Garbo. Efter tråkigt nog ca 1,5 timmes väntan i kön så hade vi en riktigt j'vla rolig kväll. Delade en taxi med Emelie hem sen.

Men när jag liks om hem va jag inte alls trött...Somnade på tok för sent.


Bilder på tårtorna:

    


Hoppas ni alla haft en riktigt bra helg för det hade jag!!


  

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards