Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg under juli 2007

Av Pernilla - 8 juli 2007 11:41

I fredags skulle Conny o jag fått hem sängarna som egentligen skulle komma förra fredagen men icke då. Så Conny åkte dit i lördags och krävde pengarna tillbaka så nu ska vi snart iväg till IKEA inte Jysk skit!!!


Igår gick Lasse, hans son Mattis och jag ner till gräsmattan vid vattenverket. De andra åkte bil och Conny jobbade. Det spelades brännboll och dracks massa öl, men sen regnade det som sjutton så Conny o jag körde hem Lasse o Mattis sen åkte vi o käkade i Slagsta.

Sedan blev det en myskväll med film, godis o popcorn.


Imorgon blir det spännande, nytt jobb. Ska kika på kartan så jag hittar dit, vore illa annars..haha! Nämen det ska bli riktigt roligt, aningen pirrigt men vore det inte det så är det ju nå fel. :)


Två veckor till semester. Conny har semester om en vecka så då kan han och Kevin hitta på massa härliga saker tillsammans bara dom två, det behövs det oxå.

Sedan har Conny, Kevin och jag en härlig vecka tillsammans sen ska Conny o jag till Övik sista veckan.


Av Pernilla - 6 juli 2007 19:17

Idag var en härlig sista dag med mina grabbar.

Johnny(sommarjobbaren) och Andreas(andra sommarjobbaren) höll på att brottas i greja o trodde jag skulle vara med men nej för faaaan! haha!


Det var så sorgligt att packa ihop allt, slänga det i bilen och säga adjöss till gubbarna. Stefan som har semester från och med idag ska ju bli betongare efter semestern så han vet jag inte ens om jag får se mer..:( Men Stefan sa att det vet man aldrig.

Mats hann jag inte ens säga hej då till...:(

Mats son Andreas vinkade jag till..

Fredrik vinkade jag hej då till...

Christer undrade om jag skulle komma tillbaka snart igen..*hoppas*

Och Micke såg jag inte ens skymten av...:(

Andreas drog nån engelsk fras som jag inte ens hörde...:)


Härliga gubbar alltså.


Släpade min Peab bag(typ en lumpenbag)med mig fullproppad med 3 par byxor, shorts, regnjackor + byxor, fleecejacka, hjälm, rubbet.

Kunde knappt bära den, det knakade i bagen.

En annan ryggsäck med mat i, en påse med bestick.

Sen åkte jag o handla sen skulle jag släpa med mig allt detta in i lägenheten...Oy vey...

Stövlar, skor och bag i en sväng...

Matpåse, bestickpåse och ryggsäck en sväng sen ut till bilen igen, ner i garaget och sen gå upp igen..HUH, va helt slut på...:)


Nu är det lugna kvällen...Imorgon blir det klippning av lugg sen bira..



Av Pernilla - 4 juli 2007 18:40

Idag tog platschefen med mig upp på kontoret för att planera.

Han tyckte att jag skulle få göra mer saker på ett annat ställe. Vi är överbemannade nu i Solna där jag jobbar. Mats, Stefan, Micke, Christer, Danne, Fredrik, två sommarjobbare och jag. Och ingenting händer. Man blir så jävla less o trött och le utan att bara sitta eller stå hela dagarna så blä.


Så jag blev skitglad när Platschefen sa att jag skulle få åka till Sollentuna och jobba där med ett gäng istället ett tag, ingen aning hur länge. Men just nu så går det så himla segt i solna. Stefan och Fredrik har semester nästa vecka. En sommarjobbare ska hjälpa sin pappa istället för han har ingen skjuts till jobbet eftersom Stefan ska ha semester.


Idag har jag iaf gjort lite... Borrade o bilade hål i ett 500 betongrör så att pvc spillen skulle kunna kopplas på. Det tog tid och blev svettigt men var skitskoj. Sommarjobbarna blev less så jag fortsatte själv. Sedan va dynamit Harry som jag kallar honom hos oss idag o sprängde så jag hjälpa att haka på mattorna. Dynamit Harry är en gubbe på 71 år, han gick i pension för 10 år sen, han är smidigare än de flesta och äger 3 sportbilar. Tungan åker som en torped in och ut ur truten på han hela tiden och han är stark som en oxe. Diggar han skarpt.


Jaa, det ska bli spännande att komma till ett nytt ställe, snackade med arbetsledaren som platschefen uttryckte: "Han är turk men han är okey" och han verkade faktiskt helt okey. Han försökte beskriva vägen men nån som hette PG tog snabbt över det och vi kom överens om vart vi skulle träffas så skulle han guida mig vidare.


Semester vecka 30 o 31 iaf. Bara 2 veckor men det går det oxå.

Av Pernilla - 1 juli 2007 15:27

Igår åkte Conny och jag ner till Göteborg för att hämta nya bilen.

Egentligen skulle Susanne åka med mig för Conny skulle jobba men han slapp så han åkte med istället.


Åksjuk o 20 skrikande ungar på tåget....men vi kom fram till slut efter 25 minuters försening. Sprang raka vägen till en riktig toalett sedan träffade vi Lena och hennes man, de som ägde Hyundaien.


Vi testkörde och kikade runt och den såg så himla fin ut så vi köpte den. Kamremmen nyligen bytt hela köret. Går som en klocka på vägen, till och med i 120 km/timmen. Den var nog lite "kärringkörd" för den gick lite trög i början men jag körde den i typ 20 mil sen va det lugnt.


Gul härlig lite pärla!


Sedan gick vi runt lite o hittade en mysig Italien restaurang där vi tog plankstek och en stor cola. Mums tänkte jag, såå himla hungrig.

Men uscha, den planksteken va inte alls så god som vi var vana vid. Jaja, colan var stor iaf. :)

Köpte 3 par kallingar till Conny på JC sen satte vi oss i nya kärran och efter det så bar det hemåt med 4 vinterdäck i baksätet.


Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards