Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Pernilla - 26 augusti 2009 18:07

Regniga dagar som dess hade jag gärna suttit på ett varmt kontor.

Idag sprang jag o letade efter batteriladdaren och det andra batteriet till Hilti. Sökte som ett tok men fann den inte. Blev riktigt irriterad o frågade lite snickare eftersom dom oxå använder hiltin. Han trodde att några av gubbarna i garaget hade tagit ner laddare + batteri. SUCK och sen va det bara att börja gå ner för gång/cykelbanan ner mot garaget o leta i de så fint utspridda containrarna. Men fann inget där heller.

DÅ blev jag skitförbannad på att jag inte hittade skiten oxå regnade det som sjutton och kläderna blir tunga o våta och allt blir så himla mycket jobbigare. Regnrocken fastnar överallt, den går ju ändå ner till knäna och knapparna som Toys´R Us har tillverkat åker upp hela tiden.

Då gick jag på toan!


haha, jag blir så jäkla grinig i regnet så jag går på toan för att varva ner. Sitter i detta ögonblick o skrattar åt mig själv och inser hur larvig man egentligen är.


Äntligen kom handledaren Gripen tillbaka, lugn o ro i arbetet då på något sätt. Han kan liksom styra upp allt som jag än inte kan tyvärr. Och det är så himla skönt att slippa ha allt ansvar, något jag egentligen inte ens ska ha.


Imorgon ska jag äntligen få åka till Solna o hämta mina skräddarsydda sulor, underbart vill jag lova. Har så jäkla ont i fötterna hela dagarna så jag kräks snart.


Och snart är det helg och fan va skönt det ska bli. Shoppa, festa o lite slappa så kroppen återhämtar sig ska man väl hinna med oxå.



Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards