Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Pernilla - 16 augusti 2009 12:41

Syrran kom ju som sagt inte med flyget till Venezuela så hon har spenderat helgen med mig istället.

I fredags jobbade jag som vanligt 06:30 - 13:00 sedan åkte jag hem, hämtade syrran och åkte till Kista igen för inköpt av snus o sockar. haha rolig kombination. Men sen kom jag ju på att Tele2 öppnade en butik i centrumet i måndags, hrmm undra om dom har datorer.

Och jaa det hade dom så jag o syrran lämnade Tele2 butiken glada som bara den av både otroligt trevligt bemötande och en ny HP Compaq o mobilt bredband till mig. Ojj så glad jag blev. Min underbara syster betalade försäkringen och jag betalar bara 250 kr i månaden till årsskiftet sedan läggs det på 100 kr.

Tack kära syster.


Tyvärr så är både min syster o jag lata när det gäller matlagning så det blev tråkigt nog skräpmat en hel del denna helg och min mage kände av det och strejkade skiten ur mig igår kväll. Så vid 19 tiden drog jag med syrran o for o sprang. Det blev mest snabb löpning en kortare sträcka sen började hennes tränardjävul sätta i och hon skulle strö runt mig på en bana på ca 300-400 m o jag sprang så benen inte orkade längre o jag stupade på en bänk ovh hoppades att grannarna va roade av detta.


Nu ha jag kört syrran till Arlanda och det blev stressigt som bara den eftersom min syster är ännu mer tidsoptimist än jag. Men hon hann precis till incheckningen o bagagedroppet som tur var. Sen skickade jag upp henne till säkerhetskontrollen. Så det gick så himla bra så än fast hon verkligen hatar att flyga.


Nu har jag storhandlat och är helt slut på. Va en riktigt riktigt tröttsam helg på ett sätt men samtidigt hade vi väldigt roligt.

Vi är ju otroligt olik varandra och jag har nog lite svårt att inse att Malin håller på att bli frisk och vill bredda sina vingar och erfarenheter. Men jag tänker fortfarande lägga mig i och säga precis vad jag tycker och tänker. :)

Så är det att ha en storasyster, Malin. På både gott o ont. hehe!


Nää men jag hoppas vi kan göra om en sån här helg och att det är lite mer planerat att hon ska stanna för denna helg skulle jag ha som sova ihjäl mig helg, vila upp mig och känna mig pigg o kry för en gångs skull. Men så blev det ju inte riktigt o man vill ju vara kry för sina besökare o visa runt dom osv men jag hade verkligen ingen direkt ork för några större utflykter.


Kram på er o hoppas ni haft en riktigt bra helg!

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards