Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 9 maj 2008

Av Pernilla - 9 maj 2008 19:36

Denna vecka har jag suttit uppe ganska länge men ändå varit uppe 04:45 varje morgon. Skjutsen står ju utanför 05:20.


Gubbarna börjar bli oroliga för mig, jag glor in i varje bil och stirrar efter varje karl jag ser i princip. Börjar bli desperat, hormonerna flödar. haha!


Igår fick jag sängramen, på dörren ringde 3 karlar som inte var fy skam och började bära och springa i trapporna, blev ju alldeles till mig, haha.


Gripen släppte av mig i Centrum o jag gick in på Willys o handlade sedan gick jag hem. Skönt i solen men svetten rann, benet värkte o ryggen värkte av den tunga väskan.

Kom hem, packade upp varorna och slocknade på soffan....Totalt väck.


Imorgon ska Gripen komma o kika på bilen vid 11 tiden, sen ska jag försöka hinna montera ihop sängramen. Sedan kommer Conny o Kevin för en pizza i solen. Sen tänkte jag ta några bira och fräscha till mig för att sedan bli skjutsad till city för partaj med Sussie med vänner. Ska bli skitskoj.


Vi har massa galna finnar på jobbet nu i grönställ o blåa "hattar" som ska greja med fjärrkylan. De ser ut som att de klev direkt ur ladan efter att ha mjölkat korna. Riktigt illa, bara en som kan lite svenska och de har en gammal ritning över hur det ska läggas och vi gick efter den nya. Ni förstår ju hur fel det blev. Allt blir knas. så jag hjälpte den svensktalande finnen med att dra rören och lägga dom i ordning och så skulle jag dra av locket men han skulle ge mig kniven och sa att jag inte kunde dra bort det med fingrarna men joo du finnen det gick ju jättebra och han såg chockad ut sen gick jag och hjälpte Tidermans snyggaste karl. grr.

En riktig pudding med bruna sammetsögon, mörkt hår och gröna Björn Borg kallingar.


Vi har haft ganska många stölder på jobbet, både av verktyg, maskiner och även kläder och andra prylar från omklädningsrummen. Helt sjukt. Jag skulle dela de 2 sista weinerbröden med Tomas(praktikanten)igår eftermiddag och tänkte ta lite vatten till men NÄÄ DÅÅ nån jävla snubbe har stulit min äckliga, gamla vattenflaska...Vem fan stjäl en vattenflaska?

Andra på PEAB har blivit av med kläder, verktyg från skåpen osv.


Vad ska ni hitta på i helgen tro?

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards