Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 28 april 2008

Av Pernilla - 28 april 2008 19:32

Tror jag ska döpa alla mina bloggar till "Vilken dag"....

Lyckas alltid hamna i konstiga situationer...


Idag försov jag mig, var fan 6-9 månader sen sist och jag var inte ens trött i morse när jag tydligen stängde av alarmet. Helskumt.

Vaknade 06:09 och fick panik, försökte skicka ett mess till min verkare, vet inte riktigt hur det blev men jag fick ett "OK" tillbaka...

Va på jobbet typ 06:35....Vi börjar 06:30...


Jobbet gick ganska bra, fullt upp och massa barnsligheter med maskinisten.

Efter jag släppt av Tomas vid centrumet så skyndade jag mig hem, hade tvättid från 16:00 och klockan va 16:35...

Utanför porten stannade två tjejer i 6-7 års åldern mig och kommenterade mitt fina hår som var gult och svart. Sedan pratade de på om Foppatoffeln och Hässelby strand så tillslut var jag tvungen att avbryta dom och säga att jag hade bråtton till tvätten.


Gick i slängde i 2 maskiner och gick hem o satte mig i soffan. Då ringde det på dörren. In kom en amerikan/svensk från Hyesgästföreningen som var så otroligt trevlig men vägrade tro att jag var över 18 så han ville prata med en vuxen i hushållet. HAHA sa jag, jag är den enda som bor här och jag råkar vara 23 år. "Nää, men vilken tur du var vackra flicka, som ser så ung ut."

Han var otroligt trevlig och surrade på om hyrorna som steg osv och jag sa att jag skulle vilja besöka USA och han pratade på om att han kunde kanske fixa husrum och skriva en lista på bästa ställena att besöka i NY osv.


Sedan satte jag mig i soffan igen och då ringde det IGEN på dörren och han presenterade sig som han som skulle flytta in. Vi pratade på en himla massa så det blev nästan en timme. Jag sa att jag skulle till tvättis och han frågade lite försiktigt om han fick följa och kolla för han visste inte ens var tvättstugan låg så visst sa jag. Han var oxå riktigt trevlig. Vi pratade om allt möjligt som jobb, fjollträsk(han var inte från sthlm) osv.

Sen va det bara att börja med maten som jag inte alls var sugen på, men matlåda har jag iaf.


Vilken dag säger jag bara. Har inte ens hunnit byta till mysbrallor som jag alltid brukar göra när jag kommer innanför dörren. Sitter fortfarande i jeans och nu ska jag träna sen blir det duscha.

Har dessutom hunnit prata med han som äger lägenheten i Märsta och gubben flyttar ut ikväll, men han var så otroligt vänlig att han lämnade kvar lite konserver och makaroner till mig för att han inte orkade släpa ut det...USCHA!!!!



Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards