Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 6 april 2008

Av Pernilla - 6 april 2008 16:57

Efter shoppingen från 11-17 så käkade Frida o jag lunch/middag vid 15 tiden och tog en öl då...

Sen gick allt åt skogen. haha!

Vi gick hem till mig, gjorde oss i ordning, slappade och drack en jävla massa öl.

Sen åkte vi t-banan till Abrahamsberg till Fridas kompis Jocke och hans rumskamrat som vi inte kom på vad han heter så vi döpte han till Rambo.

Där pissade Frida i skogen och jag på stigen, vi korsade en fotbollsplan och sedan lyckades vi på nåt sätt ta oss in i trapphuset där jag går rakt in i räcket med tutten före. Aj!


Vi går in till Jocke o Rambo, dricker några öl, lyssnar på musik, pratar, diskuterar Stockholm/Örnsköldsvik och har det riktigt trevligt. Sen skulle Frida och jag mixa till lite musik och Frida snurrar på datastolen och lyckas falla raklång i golvet mellan soffan och databordet och slår sönder ena rullfoten på bordet och kliver upp med en fläskläpp. :) Det såg så komiskt ut så herregud.


Sedan tar vi en taxi till stan och när vi skulle ut ur taxin så snurrade hela min värld och jag trodde vi hade stannat på Gröna Lund.

Ut på Götgatan bar det av och vid Seven Eleven va det kört för min del, rusade in på en tvärgata, bakom en soptunna och krääääk...

Kommer tillbaka med extremt charmiga tårar på kinderna efter kraftansträngningen. Vi stapplade in på St Patrick´s och grabbarna tog varsin öl och jag tog en promenad sedan blev det en vatten, för både Fridas och min del.

Rambo diggade fan mig kom jag fram till. "Tjejer är så komplicerade och omständiga" jooo tjena tyckte jag, inte alla och definitivt inte jag. Nää iof du verkar ju vara lite annorlunda blev svaret.

Sedan fick jag frågan om det perfekta sexet och då fick han ett jävligt bra svar: Hårt, varierande, 30 minuter.

Ögonen ramlade ur skallen på han. HAHA!


Jaa, för att summera så var det en riktigt riktigt rolig kväll. Jag var både psykolog och äldst i gänget. Men jag hade så jäkla kul.

Det får vi göra om, Frida!

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards