Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 12 april 2008

Av Pernilla - 12 april 2008 17:04

Klockan 14:00 skulle jag befinna mig i Gubbängen för att fira Kevin!

Inte speciellt svårt kan man ju tycka med tanke på att jag klev upp 8 imorse efter jag legat och dragit mig ett tag dessutom. Men lätt var inte fallet.

Jag skulle ta bilen till Vällingby centrum som ligger typ 2 min från mig med bil och sen skulle jag köpa present sen bege mig vid 13:30 så skulle jag hinna.

Satt framför tvn, sen började jag träna med min blåa rullsak och insåg att jag var världens mest stela människa på denna planet så jag ringde mamma för hon skulle till Stubbis så då kunde hon likabra fråga Pelle vad det var för fel på min rygg/svank.

För korta muskler. Jaa, det kan jag köpa! Stretcha..boooring!!


Duschade i tid, sminkade på lite skit i tid o allt...Men ändå så lyckades jag åka iväg till centrum sent....Svårt att hitta parkering desutom och inte ett skit hade dom på JC där jag tänkt köpa kläder till Kevin.

Sprang runt som en galning, rusade in på H&M och hittade massa saker så jag fick beslutsångest. Hittade till slut en tröja och en skjorta och rusade till kassan där kassörskan påstår att jag är stressad..öhh jaa, de e väl fan klart när man alltid är ute i sista sekunden fick hon till svar.


Fick lov att pula i kläderna själv i paketen i bilen och åkte iväg i en ilande fart...

Kom sent och hittade inte rätt port och när jag kom upp satt alla Connys släktingar där, första gången jag träffar dom sen vi bröt upp så det kändes lite pirrigt men allt gick helt okey. Fick till och med en present av Connys föräldrar, dom hade köpt den innan han och jag gjorde slut.

Vi käkade tårta och drack kaffe och surrade och brottades...Kevin trodde han hade blivit stark. haha! :)


När jag sedan sätter mig i bilen så ser jag mig själv i spegeln...och va faan...Jag är nog den mest klumpiga idioten på denna jord.

Jag hade omsorgsfullt..eller nåt,..lagt min makeup...eyeliner och ögonskugga...men INGEN JÄVLA MASCARA....Ser ut som en idiot!


Förra helgen sa jag till kusin Frida när vi gjorde oss iordning för hulligan träff på söder att fan va fult det är om man bara skulle gå ut med liner och ögonskugga...oxå gör jag så...

Jag har nog tappat hjärnan känner jag....

Så nu ska jag gå och tvätta av mitt så kallade smink och sura i soffan!


Lyckades få böter oxå!!! 450 spänn åt helvette!! Jaa, en bra dag idag!!

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards