Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 10 april 2008

Av Pernilla - 10 april 2008 21:15

Alltså mina jobbarkompisar är ju...öhh...försöker finna rätta ordet...speciella kanske...Det kan ju vara så mycket, både på gott och ont.

Just Weman, Gripen och praktikanten kan ju få en att skratta dagarna i ända. Weman och praktikanten Tomas byter om bredvid mig och på eftermiddagarna är det total kaos. Idag sjöng weman "fiskarna simmar i himlen?" haha...fel men ändå....

På morgongympan som vi har så har vi en boombox som spelar musik och ger instruktioner till diverse övningar samtidigt och en övning är att vi ska gå på stället och simma mot taket. HAHA, jaa ni hör ju själva. Vi ser ut som ett pack idioter.

Och Weman har haft byxor som är 2 storlekar för små denna vecka så hans gå på stället och stretchingen av ben är skrattretande. Han får ju inte upp benen. Och jag står alltid bredvid han så mitt i allt så börjar jag alltid att tokskratta, kan fan inte hålla mig. Alla ser så jävla dumma ut.


I helgen ska jag på kalas i Gubbängen. Kevin fyller år den 16:e så vi ska fira han i helgen och eftersom Conny inte fått soffan än så ska kalaset vara hos hans bror Tobbe. Så lördagen är planerad. Resten av helgen blir nog fan bara plugg och tvätt.


Mamma och syrran kommer nog ner den 29:e april när jag ska flytta, så det känns skitbra! Längtar till både flytten och besöket.

Malin och Anna kommer nog ner den 15:e eller 16: maj lagom till min inflyttningsfest den 17:e maj. Vi ska fira att Norge suger! haha!

Elin kommer ner i början av Juni förhoppningsvis.

Och jag hoppas att Emma T oxå kommer ner. Då blire Rock!!!


idag fick vi besök av gamla jobbarpolare i Solna. Putte och Bersa, Putte kör kranbil och Bersa är gubbe. Stod o surrade med Bersa en stund och det kom fram att han hade hört att jag hade sparerat och undrade hur det gick, joo bara fin fint sa jag och var så glad att han brydde sig.

Sedan stannade Putte förbi senare och lämnade en pryl till Gripen och då hade han frågat Gripen hur jag verkligen mådde, med separationen och allt. Jag blir så himla glad att mina älskade gubbar verkligen bryr sig.

Hallå, skulle jag verkligen ha kunnat lämna mina gubbar och börjat jobba i Övik? Nää, inte mina Solna killar iaf. Dom bästa gubbarna!!

Allt känns bara skitbra nu, jag har planerat en hel del kring min flytt, ska ringa till fd chefen och försöka fixa släpkärra. Jag har deklarerat för i år.

Bara 3 veckor kvar till flytten. Jag känner mig alert och vältränad.

Livet leker!


Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards