Mitt liv i ett nötskal

Alla inlägg den 14 februari 2008

Av Pernilla - 14 februari 2008 18:58

Idag bar det av till Ume, till min kära Elin!

Vi hade riktigt skoj, satt o snacka konstant o flummade runt på stan en sväng tills vi hamnade utanför Red Dragon Tattoo..haha..gamla minnen av en extremt skärrad Perny. Bredvid Red Dragon mumsade vi i oss en pizza som inte var den bästa direkt...Bäbisbajs...hahaha!


Fan va vi har roligt, Elin!

När jag kom hem så stod maten på bordet o jag satte mig o surrade om hur roligt Elin o jag hade i Ume...Mamma sa: jaa, att du o Elin hittade varandra är ju ganska roligt. Ni är ju så olik varandra...

Jaa, vi är olik varandra sa jag, vi kompleterar varann oxå är vi båda crazy o de e de som görnä! hihi, eller hur Elin?


En gång i livet träffar man nån som man fastnar för och som blir en vän för livet och Elin är denna nån. Vi kan vara ifrån varandra under 1 minut eller 1 år och vi har ändå lika roligt tillsammans.


Visst är vi olika men ändå lika på nåt sätt tycker jag, vet inte riktigt på vilket sätt vi är lika. Men vi kanske har samma syn på livet. Skoj helt enkelt. Varför göra livet krångligare än det är när man kan ha kul..


Jag har insett att jag är en stark person, starkare än jag trott. Att jag efter denna separation kan resa mig och flytta tillbaka till Stockholm och kämpa vidare, jag är stolt över mig själv måste jag säga.

Ibland känner man sig som en liten dyngbagge o vill bara ge upp men alla dessa underbara människor jag har runtom mig uppmuntrar mig att kämpa vidare och ge järnet och det uppskattas fruktansvärt mycket av mig.

Jag hade inte klarat detta, alla hjärtans dag helvette, flytten till Stockholm, uppbrottet mellan Conny o mig, samtalen med chefen i sthlm, alla frågor från alla personer utan ert stöd.


Elin, mamma, syster, Gripen(jobbarpolare), Mats(chefen) ni stöttar och tror på mig och det betyder allt!


Isak, Anna, mormor o morfar, kusiner, moster o alla andra ni är så underbara o ställer upp om jag vill prata och tack att ni ens erbjuder er, det betyder oerhört mycket för mig kan jag lova!!


Fan vad jag har underbara människor runtom mig! Helt fantastiskt!


Jag vet att jag kommer att klara mig tid i Stockholm galant tack vare er alla!

Presentation

Omröstning

Musikstil?
 Rock
 Pop
 Rnb
 Punk

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards